- Autor: Lucirak
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
tortilla norma | 80 |
Olej olivový | 10 |
Mouka špaldová celozrnná | 10 |
Hrášek sterilovaný průměr | 40 |
Kukuřice sterilovaná průměr | 40 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 150 |
Dochucovadla:
•bazalka, česnek, sůl
Energetická hodnota celkem: 2078 kJ
Bílkoviny (g): 47,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 30,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Tortellini uvaříme dle návodu. Na olivovém oleji orestujeme nakrájený česnek, přidáme hrášek, kukuřici a zahustíme špaldovou moukou rozmíchanou v mléce, nakonec přidáme bazalku, špetku soli a přimícháme uvařené tortellini.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.